HIGIJENSKI ULOŠCI
nove generacije

Ulošci s negativnim ionima
aktivnim kisikom

Pravi IZBOR ZA ŽENE

Radionica izbor higijenskih uložaka

Radionica " ODABIR I USPOREDBA HIGIJENSKIH ULOŽAKA "

Jedinstvena radionica na kojoj će te naučiti kako pravilno odabrati  higijenske uloške. Te jasno vidjeti razliku između uložaka.

Mnoštvo je različitih uložaka  koje možete kupiti.  Testirajte svoje uloške i koristite samo najbolje za vas. Koraci za najbolji odabir higijenskih uložaka za vašu udobnost. 
1. korak: Gledajte ambalažu 
2. korak: Provjerite mekoću tkanine 
3. korak: Provjerite upijanje, curenje 
4. korak: Provjerite prozračnost glavnog sloja uloška 

Na radionici ponesite i svoje uloške kako bi provjerili njihovu učinkovitost i usporedili ih sa drugim higijenskim ulošcima. 

Detaljnije informacije na mob: 
 - 091 534 3844

Savjeti: " Koraci za najbolji odabir higijenskih uložaka za vašu udobnost"

Testirajte svoje uloške i usporedite ih sa drugim ulošcima!!! Napravite jednostavan test i sami se uvjerite koji su najbolji.

1. korak: Gledajte ambalažu 

Provjerite vanjsku ambalažu uložaka kako biste vidjeli da li je aluminijska folija korištena. Aluminijska folija ambalaže je nepropusna, štiti od bakterija. Također gledajte na dizajn "za lakše otvaranje i zatvaranje". Ovime se potvrđuje bakterijalna i gljivična infiltracija i sprečava sekundarno onečišćenje.

2. korak: Provjerite mekoću tkanine 

Dobri higijenski ulošci upotrebljavaju najbolju kvalitetu prirodne mene pamučne tkanine, koja je meka i nježna. Naravno i da su 100% bez obrade klorom.

3. korak: Provjerite upijanje, curenje 

Naspite oko 50ml na površinu uloška, potom promatrajte dali su upijanje i propusnost brzi. S maramicom nježno pritisnite na površinu uloška; ako je maramica suha, to pokazuje da uložak ima dobro upijanje i da nema propusnosti. 

4. korak: Provjerite prozračnost glavnog sloja uloška 

U čašu ulijte vrele vode, potom je poklopite glavnim slojem uloška. Stavite drugu prozirnu čašu naopako na glavni sloj. Poslije dvije minute, ako se na vrhu čaše pojavi para u praznoj čaši, to dokazuje da uložak ima dobru kvalitetu prozračnosti.

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) 63% ginekoloških upala uzrokovano je korištenjem uložaka loše kvalitete.

Sjedišta

Varšava,  Berlin,  Zagreb, Prag, Peking,  Moskva, Beograd, London, Istanbul, Budimpešta, Pariz, Kijev, Sofija,

E-mail

savjeti@gmail.com

Kontakt


385 95 538 9740 (Viber)
091 534 - 3844