HIGIJENSKI ULOŠCI
nove generacije

Ulošci s negativnim ionima
aktivnim kisikom

Pravi IZBOR ZA ŽENE

Preporučite i zaradite

Preporučite i zaradite.

Poslovna prilika za sve koji žele raditi sa vodećim higijenskim ulošcima nove generacije. Bilo da ste fizička ili pravna osoba iskoristite priliku i zaradite. 

Kompanija Tiens omogućuje svojim marketingom vrhunsku zaradu svima koji zavole njene preparate i ponude ih drugima. Upoznajte se sa našim preparatima i aparatima, preporučite ih i vi počinjete zarađivati i stvarati vlastiti posao. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva drugih osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima. 

Ne morate se brinuti o uvozu, knjigovodstvu, skladištu i svim drugim problemima. Jedina vam je uloga da prenesete ovu informaciju o vrhunskim preparatima kineske tradicionalne mudrosti i informaciju o Tiensu i njegovom razvoju i planovima. Svako koga uvedete je dio vaše kompanije.

Poslovna prilika za pravne osobe

Imate svoju kliniku, biljnu ljekarnu, centar alternative, salon za masažu, fitnes ili se bavite bilo kojim područjem zdravlja ovo je za vas idealna ponuda. Obogatite vašu ponudu.

Ponudite svojim klijentima vodeće higijenske uloške sa anionima i kisikom. Kozmetički saloni obogatite svoju ponudu vrhunskim higijenskim ulošcima sa anionima . 

Ako ste alternativac, maser, fizioterapeut ili se bavite brigom o ljudskom tijelu ovo je idealna prilika za vas.Možete svojim klijentima i poznanicima ponuditi najbolje higijenske uloške nove generacije. 

Priključite se našem timu skupa napravimo posao. 
Za detaljnije informacije nazovite na:   mob: 
091 534 3844
 

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) 63% ginekoloških upala uzrokovano je korištenjem uložaka loše kvalitete.

Sjedišta

Varšava,  Berlin,  Zagreb, Prag, Peking,  Moskva, Beograd, London, Istanbul, Budimpešta, Pariz, Kijev, Sofija,

E-mail

savjeti@gmail.com

Kontakt


385 95 538 9740 (Viber)
091 534 - 3844