HIGIJENSKI ULOŠCI
nove generacije

Ulošci s negativnim ionima
aktivnim kisikom

Pravi IZBOR ZA ŽENE

Iskustva

Neka svjedočanstva o dobrobiti korištenja naših higijenskih uložaka nove generacije:

Ksenija
Prezadovoljna sam sa Tiensovim higijensakim ulošcima. Od kada ih nosim osjećam se lagodno, sigurnije. U toku ciklusa osjećaj svježine je dominantan Uistinu ženi vraća dostojanstvo. Moje prijateljice nose ove uloške na moju preporuku. Na svadbi na kojoj smo bili skupa koristile su ih prvi put i sve su mi bile zahvalne. Moja prijateljica Mirela bila je iznenađena kako tokom vrućih dana nema više problema sa ulošcima. Sada kupuje za sebe i kćer redovito. Mojoj sestričini Jasni je toplije kada koristi svakodnevno uloške što joj je bitno jer često bravi vani.

Jelena
Imala sam probleme sa spuštenom maternicom zbog tri uzastopna poroda. Nosim Tiesnove uloške već mjesecima i prezadovoljna sam sa njima.

Ljiljana
Kod prve informacije mi se učinilo da su higijenski ulošci Airiz, skupi i da trebam napraviti dobru kalkulaciju da bih ih koristila. Radim takav posao, da sam cijeli radni dan u nemogućnosti da se odvojim od stranaka ili da obavim nesto za sebe. Svježina koju dobijemo koristenjem HU Airiz za vrijeme ciklusa daje i dodatnu sigurnost koja mi je jako potrebna kada sam jako okupirana poslom. Umor od prebukiranog radnog dana nestaje! Osjecam se svježe, osjecam energiju!

Sandra
HU Airiz, dnevni, dala mi gdja Verica i rekla da cu odmah osjetiti svjezinu, snagu...i prezentirala mi vise nacina koristenja HU Ariz...odusevili su me. Toplo preporucujem svima. 

Jednostavnim testom otkrijte koji su higijenski ulošci najbolji

detaljnije

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) 63% ginekoloških upala uzrokovano je korištenjem uložaka loše kvalitete.

Sjedišta

Varšava,  Berlin,  Zagreb, Prag, Peking,  Moskva, Beograd, London, Istanbul, Budimpešta, Pariz, Kijev, Sofija,

E-mail

savjeti@gmail.com

Kontakt


385 95 538 9740 (Viber)
091 534 - 3844